Boka Hotell

Alexandra Hotel

Stjärna Stjärna Stjärna
Alexandra Hotel
Budgethotell med bastu nära Gamla Stan
Centralt, lugnt område

Alexandra Hotel ligger centralt på lugna Södermalm i Stockholm, två kilometer från Gamla stan. Södra Station ligger två kvarter bort och i närheten finns busshållplatser som gör det enkelt att utforska sevärdheterna i området.
Historisk shopping

Inom tio minuters promenad kan du ta färjan till den kungliga ön Djurgården där både Gröna Lund och Vasamuseet ligger. Efter fem minuter med tunnelbanan kommer du till Globen, officiellt Ericsson Globe, där du kan gå på konsert, eller till Stockholmsmässan i Älvsjö.
Koppla av i bastun

En frukostbuffé serveras varje morgon och med en 24-timmars reception kan du be den flerspråkiga personalen om sightseeing- eller middagstips när som helst. Resenärer med trötta fötter kan koppla av en stund i hotellets bastu.
Satellit-tv

Hotellrummen är mysiga och färggranna med stora målningar och mönstrade gardiner. Här finns allt du behöver. Som en extra bonus är wi-fi gratis och du kan se internationella nyheter på satellit-TV.

Pris: Boka Alexandra Hotel just nu för mellan 454 - 681 kr.

Boka Alexandra Hotel.

Recensioner för Alexandra Hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell i Sverige. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Alexandra Hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Alexandra Hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Stockholm.

Adress till Alexandra Hotel

Adress: Magnus Ladulasgatan 42

Postnummer: 118 27

Stad: Stockholm

 

Lämna dina kommentarer för Alexandra Hotel