Boka Hotell

Moment Hotels

Stjärna Stjärna Stjärna
Moment Hotels
Charmigt budgethotell intill Malmö centralstation
Centralt läge

På den norra kanten av Malmös livliga stadsdel Gamla Staden, ligger Moment Hotels tvärs över kanalen från stadens centralstation. Stadens största flygplatstransferterminal ligger också tvärs över gatan och gör detta till en idealisk plats oavsett ditt val av färdmedel.
Torg, grönområden

Detta hotell ger dig gångavstånd till Stortorget, stadens största offentliga torg. Om du är ute efter en mer intim upplevelse finns Malmös Lilla Torg också i närheten, liksom den 21 hektar stora Kungsparken, en av de finaste stadsparkerna i hela Europa.
Från hotellets trädgård till bord

Moment Hotels erbjuder en avslappnad atmosfär och vänlig personal som alltid är villig att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt besök i Malmö. Den charmiga innergården har en liten urban gård, där du kan koppla av bland örter, grönsaker och frukter som blir en del av den fantastiska kostnadsfria frukosten.
Förstklassig komfort

Rummen är mysiga och rena, med högkvalitativa lakan och sängkläder för att säkerställa en bekväm vistelse. Gratis wi-fi, platt-TV och kostnadsgratis toalettartiklar är bara några av de övriga bekvämligheter som är standard i varje rum.

Pris: Boka Moment Hotels just nu för mellan 505 - 758 kr.

Boka Moment Hotels.

Recensioner för Moment Hotels

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell i Sverige. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Moment Hotels

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Moment Hotels. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Malmö.

Adress till Moment Hotels

Adress: Norra Vallgatan 54

Postnummer: 211 22

Stad: Malmö

 

Lämna dina kommentarer för Moment Hotels